Java programozás tanfolyam tematika

Dolgozz informatikus szakemberként, Java programozó pozícióban!

A Java programozási tanfolyam során megtanulhatod az egyik legkeresettebb programozási nyelv, a Java nyelv alapjait, valamint az adatbázis-kezelés és a weboldalak fejlesztésének alapjait.

A junior programozói képzés célja, hogy a Java programozás alapjait, az objektumorientált programozást, a verziókezelést, valamint az HTML, CSS és JavaScript nyelveket átfogóan elsajátítsd.

Az informatikai piacnak mindig szüksége van olyan szakemberekre, akik különböző programozói nyelveket ismernek, így a Java programozó képzés elvégzése után olyan tudással rendelkezel majd, amivel nem csak biztos megélhetésre, de komoly karrierre is számíthatsz a jövőben.

Ha mindig is érdekelt a programozás világa, akkor a Java programozói tanfolyam segítségével megismerkedhetsz az informatika legkisebb egységeivel, és felépítheted programozói tudásodat.

Az informatika tanfolyam tematikája:

Java programozás tanfolyam (alapok)
A Java programozás tanfolyamunkon az alapoktól kezdve fokozatosan haladva elsajátíthatod a programozás alapjait. A kurzus elvégzésével biztos tudással rendelkezhetsz a Java programozás terén, ami segíthet abban, hogy sikeresen elboldogulj akár a komolyabb feladatokkal is.

OOP (rövid történet, majd:) elvei
Az objektumorientált programozás ismerete kiemelkedő fontossággal bír az informatikusok számára, hiszen a kurzus során megszerzett tudásodat a Java, C++, Python, PHP és más nyelvek alkalmazása során is felhasználhatod.

Java programozás tanfolyam (haladó)

Szeretnél mélyebben elmerülni a Java programozás világában? Talán már rendelkezel alapokkal, és további tudással szeretnéd bővíteni a szakértelmedet? Az informatika folyamatosan fejlődik, mindig van új dolog, amit tanulhatsz. Kérdezz minket a jelenleg elérhető képzéseinkről!

Verzió-kezelő rendszerek, a Git használata (alapok)
A képzésünk részeként megtanulod használni a Git Verziókezelő rendszert, amely elengedhetetlen eszköz lesz számodra a jövőben, különösen akkor, ha több fejlesztővel együtt dolgozol majd projektjeiden.

Relációs adatbázisok és az SQL
Az adatok adatbázisokban való kezelése szinte minden alkalmazásunkban elengedhetetlen. Ehhez az SQL nyelvet használjuk, amely lehetővé teszi a relációs adatbázisok kezelését.

A webfejlesztés alapjai

Junior informatikus képzésünkben nemcsak a Java programozás alapelveit, hanem a programozás történetét is tanulhatod, valamint nagy hangsúlyt fektetünk az HTML, CSS és JavaScript nyelvek tanulására is.

A Java programozásról általában

Az informatikus képzésünk legfontosabb eleme a Java programozás, amelynek megtanulása az első lépésekhez vezet a programozóvá válás felé. Bár később más nyelveket is meg kell tanulnod profi programozóként, a Java nyelv ismerete alapvető fontosságú, és segít abban, hogy könnyebben elsajátítsd a későbbi ismereteket.

Kérdésed van? Írj üzenetet

  Név
  E-mail cím
  Tárgy
  Üzenet (nem kötelező)
  Az adatkezelési tájékoztatást elolvastam, az abban foglaltakat tudomásul vettem.

  Ha érdekel az informatika világa, ha szeretnél egy piacképes tudást, akkor bátran írj! A Java képzés alatt a tudásom legjavával adom át számodra, és a legkényelmesebb úton online formában tartjuk az informatikai képzést.

  Kapcsolat

  Email

  info [ @ ] javaworld.hu