1. Javaworld kezdőlap
 2. Java programozás tanfolyam (alapok)

Java programozás tanfolyam

Junior informatikus képzés

 A Java az egyik legsokoldalúbb és legkedveltebb programozási nyelv, amely gyakorlatilag elengedhetetlenné vált a web- és szoftverfejlesztési munkák elvégzéséhez. Szeretnéd rutinszerű magabiztossággal végigvinni mobilapplikációid fejlesztését, vagy éppen a szerverekkel, webszolgáltatásokkal és adatfeldolgozásokkal járó munkát vállalnál?

Junior informatikus képzésünk során a Java nyelven keresztül lépésről ismertetjük meg veled a programozás alapjait. Kurzusunkon nem csupán a Java programozást fogod megtanulni, de tanulsz majd verziókezelést (Git), megismerkedsz majd a relációs adatbázisokkal és az SQL nyelvvel, valamint biztos alapokat fogsz szerezni a webfejlesztés terén (HTML, CSS, JavaScript) is.
Miután elvégezted képzésünket, bátran foghatsz akár komolyabb feladatokba is, így nagyobb cégeknél vagy akár saját startupodban végzett munkád során is építhetsz a megszerzett tudásodra.

Kinek ajánljuk a Java programozás tanfolyamot?

Biztos, érdekes és jól fizető munkát szeretnél? Legyél te is junior programozó!

 Java programozás tanfolyamunk azok számára is hasznos, akik teljesen kezdők, és még csak most ismerkednek a szoftver- és webfejlesztéssel, illetve azok is sokat profitálhatnak belőle, akik már ismernek más programozói nyelveket, de bővítenék tudásukat. Akár egyetemista vagy, akár karrierváltáson gondolkodsz, informatikai képzésünk tökéletes első lépés új munkád felé.

Miért tanulj nálunk?

Programozással foglalkozó kiváló szakemberekre mindig szükség van, ezért a kurzus elvégzésével nagymértékben növeled az esélyeidet a munkaerőpiacon való elhelyezkedésre. Amennyiben szerveroldali fejlesztő szeretnél lenni, a Java és az SQL ismerete elengedhetetlen lesz számodra, míg ha frontend feladatokra szakosodnál, a HTML-t, a CSS-t és a JavaScriptet is napi szinten fogod használni. A programozói nyelvek és a verziókezelés megtanulásába fektetett energia hamar megtérül, hiszen jó programozóként izgalmas munkákra, stabil karrierre és magas fizetésre számíthatsz majd.
Java programozás tanfolyamunk az elmélet és a gyakorlat kéz a kézben jár, így olyan oktatóktól tanulhatsz, akik aktívan részt vesznek a programozás világában, ezért pontosan tudják, hogy mire van szükséged.

Tematika

=

Rövid történet

=

Elvek, az OOP lényege

=

Munkakörnyezet beállítása, szükséges programok telepítése

=

Alapelvek: változók, típusok, operátorok

=

Függvények

=

Elágazások, ciklusok

=

A Java futtató és fejlesztő rendszer

=

Első Java programjaink

Jelentkezés menete

Tudjuk, hogy az első lépést mindig nehéz megtenni, ezért mindenben igyekszünk segíteni a számodra. Java programozás tanfolyamunkra való jelentkezéshez egyszerűen töltsd ki az alábbi űrlapunkat, és munkatársaink mihamarabb válaszolnak kérdéseidre.

Kérdésed van? Írj üzenetet

  Név
  E-mail cím
  Tárgy
  Üzenet (nem kötelező)
  Az adatkezelési tájékoztatást elolvastam, az abban foglaltakat tudomásul vettem.

  Ha érdekel az informatika világa, ha szeretnél egy piacképes tudást, akkor bátran írj! A Java képzés alatt a tudásom legjavával adom át számodra, és a legkényelmesebb úton online formában tartjuk az informatikai képzést.

  Kapcsolat

  Email

  info [ @ ] javaworld.hu