1. Javaworld kezdőlap
 2. Kimagaslóak a programozói fizetések a Java tanfolyam elvégzése után

Fizetések

A programozók besorolása tapasztalat szerint:

=

junior (0-2 év)

=

medior (2-5 év)

=

szenior (5+ év)

=

vezető szakember (5+ év csapatvezetői tapasztalattal, egyéb készségekkel vagy magasabb felelősséggel).

Google „java programozó fizetés 2023” keresés alapján a következők találhatók:

A junior fejlesztők általában 500-750 ezer forintos fizetést kapnak havonta, függetlenül attól, hogy milyen specializációval rendelkeznek.

Ha valaki már 2-3 éves tapasztalattal rendelkezik és medior szintű szakemberként dolgozik, akkor havi 700 ezer – 1,2 millió forintos fizetésre is számíthat.

Szenior fejlesztőként, több mint 5 év tapasztalattal valószínűleg havonta 900 ezer és 1,4 millió forint közötti fizetést kap, de ez az összeg akár még magasabb is lehet.

Magyarországon a legtöbb ágazatban a Java, a C# és a Javascript nyelvekre van szükség, ezért ezeket a nyelveket érdemes elsajátítani a junior fejlesztőknek. Ha valaki az alapoktól kezdi el tanulni a Java nyelvet, néhány hónap alatt képes lehet alkalmazásokat fejleszteni.

Jelentkezés menete

A webfejlesztés manapság számos szakmában kiemelkedően hasznos, sőt elengedhetetlen készség, amely segítségével piaci előnyre és stabil munkalehetőségre tehetsz szert, amennyiben rendelkezel megfelelő szakértelemmel. Amennyiben érdeklődést ébresztett benned ez a terület, és szeretnél jelentkezni informatikai képzésemre, kérjük, vedd fel velem a kapcsolatot e-mailen vagy töltsd ki az alábbi űrlapot.

Kérdésed van? Írj üzenetet

  Név
  E-mail cím
  Tárgy
  Üzenet (nem kötelező)
  Az adatkezelési tájékoztatást elolvastam, az abban foglaltakat tudomásul vettem.

  Ha érdekel az informatika világa, ha szeretnél egy piacképes tudást, akkor bátran írj! A Java képzés alatt a tudásom legjavával adom át számodra, és a legkényelmesebb úton online formában tartjuk az informatikai képzést.

  Kapcsolat

  Email

  info [ @ ] javaworld.hu